fbpx

Echipament sportiv sau consiliere psihologică pentru angajații săi. Ce alte facilități oferă compania Ellation în perioada de carantină și ce joburi sunt disponibile în prezent?

Pentru mulți, lucrul de acasă a devenit în ultimele luni o nouă realitate la care încearcă să se adapteze în perioada de carantină fără a întrerupe cursul normal al vieții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Compania Ellation și-a reformatat activitățile pentru munca de acasă – unde toți angajații au început să lucreze de la distanță și să se obișnuiască cu „noul birou”.

În aceste noi condiții, ce ajută echipa să rămână productivă și să continue stilul de viață obișnuit?

 Ellation le-a oferit angajaților săi următoarele soluții care ajută la trecerea „mai ușoară” a perioadei de carantină:

  Repartizarea resurselor și oportunitatea de autoînvățare și încurajarea utilizării udemy.com și a altor platforme educaționale oferite de companie;

  Menținerea culturii corporative prin diferite activități și evenimente online, atât pentru membrii echipei, cât și pentru familiile acestora;

  Posibilitatea inchirierii bicicletelor de tip fitness și echipamentului sportiv pentru a se antrena acasă, dar și posibilitatea de a urmări lecții de yoga online;

  Program de asistență pentru angajați, care oferă servicii confidențiale de consiliere psihologică.

În același timp, Ellation continuă în modul obișnuit să caute noi angajați în cadrul companiei. Pentru a face cunoștință mai bine cu noutățile companiei și pentru a afla despre toate posturile vacante, puteți accesa acest link sau să urmăriți paginile de socializare ale companiei.

Iar dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, atunci aveți ocazia să îl găsiți chiar și în perioada de carantină. În prezent, compania Ellation se află în căutare activă a următorilor colegi:

–   Engineering Manager pentru echipa iOS
Echipa iOS este formată din ingineri profesioniști și pasionați de munca pe care o fac. Această echipă este responsabilă pentru crearea și deservirea aplicațiilor iOS. De asemenea, membrilor echipei le pasă de calitatea codului și sunt mereu la curent cu noile tehnologii. Inginerii de aici automatizează totul atunci când au ocazia și contribuie la cele mai bune practici ale companiei, având grijă de utilizatori și comunitate.

–   Android Engineer
Echipa Android înseamnă ingineri profesioniști care dezvoltă și deservesc aplicații Android. Ei sunt responsabili pentru calitatea acestui tip de cod. Inginerii de aici se concentrează pe crearea și îmbunătățirea aplicațiilor noastre mobile de pe Android.

–   Sr. Software Engineer, Web
Ellation Web Team este echipa în care mereu vei avea oportunitatea să fii activ și să te dezvolți multilateral. Membrii echipei sunt mereu la curent cu ultimele noutăți de pe Web și lucrează pentru a oferi cele mai bune funcții pentru Crunchyroll și VRV. Dacă sunteți interesați de biblioteca React, aveți grijă de calitatea codului și sunteți pasionați de cele mai noi tehnologii de interfață, atunci această echipă vi se potrivește perfect.

Aici se scriu coduri în următoarele limbaje de programare: Swift, Kotlin, JavaScript, Java, Golang, PHP.

Ellation este o companie dinamică, bazată pe tehnologie, având rădăcini în Silicon Valley. Fiind parte a companiei Crunchyroll, care aparține companiei Warner Media, lucrează cu tehnologii avansate pentru a identifica noile tendințe media. Misiunea Ellation este de a crea produse neobișnuite pentru fanii înflăcărați.

De asemenea, Ellation a fost desemnată drept „Cel mai bun angajator al anului 2019”, în baza unui sondaj realizat de Axa Management Consulting.

  

Articole asemănătoare

Back to top button