fbpx

doc | PL cere din nou excluderea lui Ion Ceban din cursa electorală. Liberalii au depus contestații la CECEM și CEC

Partidul Liberal (PL) cere în mod repetat excluderea candidatului PSRM, Ion Ceban, din cursa electorală pentru șefia capitalei. Liberalii au depus, în acest sens, contestații la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Chișinău (CECEM) și Comisia Electorală Centrală (CEC). 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În documentul menționat, ei susțin că socialistul a utilizat o sumă mai mare de bani decât a declarat în raportul financiar.

„Ceban are sute de panouri electorale în Chișinău, majoritatea fiind nedeclarate. La CEC, PSRM și Ceban au declarat cheltuieli pentru panouri de 52.000 de lei. Prețul unei publicități pentru un panou 6m x 3m în Chișinău începe de la 300 de euro (6000 de lei) per lună. Din banii declarați ar putea să-și pună cel mult opt sau nouă panouri. În oraș, Ceban are puse peste 100 și mai sunt și cele din Republică ale PSRM.

Ceban trebuie exclus din cursa electorală, atât pentru faptul că folosește abuziv și ilegal Muzeul Orașului Chișinău și mai ales pentru banii enormi folosiți în campanie, fără a fi declarați și depășind orice limite!

Vom depune sesizări și la Procuratură”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button