fbpx

doc | După Poliție, și Procuratura respinge investigarea cazului președintelui raionului Fălești, care ar fi fost surprins beat la volan

Procuratura raionului Fălești anunță că nu a găsit nimic incriminatoriu în activitatea președintelui raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, surprins beat la volan. Acesta a fost răspunsul procurorului-șef al procuraturii raionului Fălești, Ghenadie Gurițanu, oferit deputatei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Doina Gherman.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La rândul său, Gherman spune că se va adresa Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, pentru a dispune reexaminarea cazului.

Anterior, jurnaliștii NordNews relatau că, președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, care ar fi fost prins băut la volan ar fi fost lăsat să scape „basma curată”, fără a fi pedepsit de către oamenii legii pentru presupusa încălcare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pe 24 noiembrie, în ziua când a împlinit 40 de ani, președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, ar fi fost prins băut la volan de către jurnaliști. Ulterior, reprezentanții Poliției au precizat că au primit sesizarea, însă când au ajuns la fața locului acolo nu se mai afla nimeni, dar au precizat că vor investiga cazul. Totuși, potrivit șefului adjunct al INSP, ALexei Grosu, cazul așa și nu a fost înregistrat.

Mai târziu, președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, dar și echipa de filmare care l-a surprins că ar urca la volan în stare de ebrietate au fost audiați. Poliția a dispus ca și alți martori, inclusiv angajații stației de alimentare unde a avut loc incidentul, să depună marturii.

În urma audierii, jurnalistul NordNews a aflat că Șeful Serviciu Supraveghere Tehnică și Accidente IP Fălești, Valentin Samson a dispus și audierea în persoană a lui Sergiu Fîntînă, dar și a unor martori, lucrători ai stației PECO din apropiere.

 

Articole asemănătoare

Back to top button