fbpx

video | Președintele raionului Fălești și jurnaliștii care l-au surprins că ar fi urcat băut la volan au fost audiați de Poliție

Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, dar și echipa de filmare care l-a surprins că ar urca la volan în stare de ebrietate au fost audiați. Poliția a dispus ca și alți martori, inclusiv angajații stației de alimentare unde a avut loc incidentul, să depună marturii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform portalului NordNews, echipa căruia l-a filmat pe oficial în seara zilei de 24 noiembrie, jurnalistul Nicolai Coșeru a fost chemat la Inspectoratul de Poliție Fălești. Acesta relatează că „oamenii legii au deschis un dosar contravențional pe numele lui Sergiu Fîntînă”

„Le-am relatat despre toate cele întâmplate în seara zile de 24 noiembrie, atunci când echipa de filmare NordNews l-a surprins băut pe președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă. Sper foarte mult ca oamenii legii, cât mai curând posibil, vor face lumină pe cazul dat, iar ulterior, cei vinovați vor fi trași la răspundere, spune reporterul.

Precizăm că, pe 24 noiembrie, în ziua când a împlinit 40 de ani, președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, ar fi fost prins băut la volan de către jurnaliști. Ulterior, reprezentanții Poliției au precizat că au primit sesizarea, însă când au ajuns la fața locului acolo nu se mai afla nimeni, dar au precizat că vor investiga cazul.

Totodată, PSRM, formațiunea din care face parte Fîntînă, a emis un comunicat și a informat că va discuta cu membrul de partid. În același timp, socialiștii au declarat că ar fi filați și „condamnă acțiunile în stilul serviciilor secrete”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button