fbpx

doc | Poliția nu poate demonstra vinovăția președintelui raionului Fălești, care ar fi fost surprins beat la volan

Jurnaliștii NordNews relatează că, președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, care ar fi fost prins băut la volan ar fi fost lăsat să scape „basma curată”, fără a fi pedepsit de către oamenii legii pentru presupusa încălcare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 24 noiembrie, în ziua când a împlinit 40 de ani, președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, ar fi fost prins băut la volan de către jurnaliști. Ulterior, reprezentanții Poliției au precizat că au primit sesizarea, însă când au ajuns la fața locului acolo nu se mai afla nimeni, dar au precizat că vor investiga cazul. Totuși, potrivit șefului adjunct al INSP, ALexei Grosu, cazul așa și nu a fost înregistrat.

Mai târziu, președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, dar și echipa de filmare care l-a surprins că ar urca la volan în stare de ebrietate au fost audiați. Poliția a dispus ca și alți martori, inclusiv angajații stației de alimentare unde a avut loc incidentul, să depună marturii.

În urma audierii, jurnalistul NordNews a aflat că Șeful Serviciu Supraveghere Tehnică și Accidente IP Fălești, Valentin Samson a dispus și audierea în persoană a lui Sergiu Fîntînă, dar și a unor martori, lucrători ai stației PECO din apropiere.

După mai bine de două săptămâni de așteptare, jurnalistul NordNews a primit o scrisoare prin care a fost informat că: „examinând înregistrările video nu se demonstrează cu certitudine conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate de către domnul Fîntînă Sergiu și nu este posibil de demonstrat vinovăția acestuia”.

Foto: NordNews
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button