fbpx

Cei doi bărbați prinși cu un cadavru în tractor erau aproape în comă alcoolică. Și-ar fi ucis amicul de pahar cu o bară de metal

Au ieșit la iveală noi detalii despre bărbatul de 57 de ani și fiul său de 30 de ani care au fost prinși pe o șosea din satul Chircăiești, raionul Căușeni, în timp ce transportau în tractor cadavrul unui om.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofiţerei de presă a Inspectoratului de Poliţie Căuşeni, Corina Repesciuc, victima de 34 de ani ar fi fost omorâtă ieri, cu o bară de metal, după ce ar fi consumat alcool împreună cu cei doi bărbați, dar și un alt consătean. În toiul chefului, care s-a dat acasă la suspecţi, la un moment dat s-a iscat o ceartă între cel decedat şi bărbatul de 57 de ani, care a luat o rangă de metal şi l-a ucis pe bărbatul de 34 de ani.

Pentru a ascunde cadavrul, tatăl şi fiul au încărcat trupul neînsufleţit în remorcă şi au pornit spre extravilanul din Chircăieşti, însă au fost prinşi pe drum. S-a stabilit și faptul că cei doi suspecți erau aproape în comă alcoolică, testul de alcoolemie arătând 1,40 mg/l.

Cei doi au fost reţinuţi şi acum riscă de la 15 până la 20 de ani de puşcărie sau chiar detenţie pe viaţă.

Articole asemănătoare

Back to top button