fbpx

Au adăpostit o vecină la ei în casă și au plătit cu viața: Cel de-al doilea asasin al cuplului din Telenești va sta „la răcoare” două decenii

Procuratura a obținut condamnarea celui de-al doilea autor al omorul a doi concubini din Telenești. Tânărul în vârstă de 29 de ani va petrece 20 de ani după gratii în penitenciar de tip închis. De asemenea, inculpatul a fost obligat să achite în contul statului cheltuieli judiciare în sumă de 32.759 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Crima a avut loc în noaptea de 11 martie curent, în locuința unui cuplu din satul Dobrușa, comuna Negureni, raionul Telenești. Aceștia au fost omorâți de către vecinul lor și amicul său, ambii în stare de ebrietate alcoolică.

Motivul crimei își are originile în conflictul care s-a iscat între vizitatorii nepoftiți și victime, atunci când primii au forțat ușa ca să pătrundă în casa lor, unde se refugiase concubina unuia dintre ei. Situația a escaladat, iar cei doi i-au lovit repetat pe vecin și concubina lui cu o bucată de lemn până i-au doborât la pământ. Între timp, concubina făptașului, pe care acesta o căuta, a părăsit casa victimelor la care se refugiase.

Bărbatul a mai fost condamnat pentru furt, în anul 2007. Acesta nu era angajat în câmpul muncii, avea o relație de concubinaj și avea la întreținere doi copii. Până la pronunțarea acestei sentințe, la solicitarea procurorilor, individul a fost plasat în arest preventiv. Sentința este cu drept de atac.

Amintim că, în toamna acestui an, procurorii au anunțat condamnarea primului inculpat la o pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de 30 ani în penitenciar de tip închis.

Articole asemănătoare

Back to top button