fbpx

Și-a omorât vecinii în timp ce își căuta concubina. Un bărbat din Telenești, condamnat la 30 de ani de închisoare

Procuratura raionului Telenești anunță obținerea la Judecătoria Orhei a condamnării unui bărbat din raionul Telenești la 30 de ani de închisoare. Acesta este pedepsit pentru omorul a doi vecini la care se refugiase concubina sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor, făptașul consumase băuturi alcoolice împreună cu colegii de muncă. În urma unui conflict cu concubina, aceasta s-a refugiat la vecini. Bărbatul a venit la aceștia în noaptea următoarei zile, împreună cu un prieten, pentru a-i cere femeii să revină acasă.

Agresorul a deteriorat ușa vecinilor, ceea ce a generat un alt conflict. Astfel, cei doi bărbați l-au lovit repetat pe vecin și concubina acestuia cu o bucată de lemn până au căzut jos. Între timp, femeia pe care o căuta făptașul a părăsit casa victimelor la care se refugiase. Ulterior, bărbatul a revenit la victime, a văzut că acestea au decedat și a chemat oamenii legii.

Așa cum, pe de o parte, bărbatul a comis crima după doi ani de la ispășirea pedepsei pentru un alt omor, iar pe de altă parte acesta și-a recunoscut vina, Judecătoria Orhei l-a condamnat la 30 de ani de închisoare. În cazul celui de-al doilea suspect, instanța este în curs de examinare separată a cauzei penale.

Articole asemănătoare

Back to top button