fbpx

Alianța Biciclete Chișinău caută o curte pentru a implementa proiectul de parcare rezidențială pentru biciclete

Alianța Biciclete Chișinău a anunțat că a demarat lucrările la proiectul câștigător #BugetCivil2023, care vizează amenajarea unei parcări rezidențiale pentru biciclete în Chișinău. Echipa se află în procesul de identificare a unei curți de blocuri sau a unui spațiu liber în cartierele rezidențiale, unde să poată instala prima parcare modernă, acoperită și securizată pentru biciclete în oraș.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scopul acestui proiect este de a oferi un spațiu sigur și dedicat pentru biciclete, astfel încât să se promoveze transportul eco-friendly în Chișinău. Alianța Biciclete Chișinău încurajează comunitatea să se implice și să aplice cu curțile disponibile în vederea amenajării parcării.

Pentru a aplica, există trei criterii importante pe care trebuie să le îndeplinească spațiul propus. În primul rând, spațiul liber identificat trebuie să aibă o suprafață minimă de 16 m². De asemenea, acesta trebuie să fie un teren public municipal și aplicanții trebuie să argumenteze necesitatea de a amenaja parcarea tocmai acolo.

Persoanele interesate pot contacta Alianța Biciclete Chișinău pentru a aplica cu curtea lor.

Articole asemănătoare

Back to top button