fbpx

A fost lansată o petiție pentru demiterea polițistului care a avut recent conflict cu o bătrână în sectorul Rîșcani

Cazul bătrânei care ar fi fost bruscată de un polițist în plină stradă, zilele trecute, a revoltat și indignat o mulțime de oameni. Recent a fost lansată și o petiție online pentru demiterea ofițerului respectiv.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inițiatorul vine cu următorul mesaj: „Am hotărât să creez această petiție doar dintr-un singur motiv. Nu agresezi un om, nu înjosești un om, nu brutalizezi un om, doar pentru că a refuzat să se identifice. Polițistul putea face o fotografie bătrânei, iar ulterior să o identifice pentru a aplica legea. Semnează petiția asta, iar eu o să am grijă ca ea să ajungă pe masa ministrului MAI al Republicii Moldova”.

Până acum, aproape 400 de oameni au semnat. Petiția poate fi accesată aici.

Amintim că, miercuri, locatarii unui bloc de pe bd. Moscova au alertat oamenii legii despre faptul că mai multe persoane ar vinde neautorizat produse agricole în preajma casei. Ofițerii care s-au deplasat la fața locului ar fi rugat persoanele vizate să se deplaseze lângă piața autorizată din apropiere, însă femeia în cauză ar fi refuzat categoric acest lucru, motiv din care s-ar fi iscat conflictul.

Articole asemănătoare

Back to top button