fbpx

video | Precizările Poliției în cazul bătrânei care a avut un conflict cu oamenii legii: „A comunicat de patru ori nume și date eronate”

Poliția a venit cu precizări în cazul bătrânei care a avut astăzi un conflict cu oamenii legii. Conform IGP, în jurul orei 11:00, angajata sectorului de poliție al IP Rîșcani a fost solicitată telefonic de către locatarii blocului amplasat pe bd. Moscova. Aceștia au comunicat despre faptul că la intersecția str. Matei Basarab este desfășurat comerț stradal de către persoane în etate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului s-au deplasat doi angajați ai Poliției, care au constatat că cinci persoane de vârsta a treia au improvizat o piață neautorizată și comercializau produse agricole cultivate în condiții casnice. Ulterior, patru dintre ele s-au conformat cerințelor legale ale forțelor de ordine de a se deplasa la piața autorizată de către autorități, care se află la 100 de metri distanță.

Femeia, însă, categoric ar fi refuzat deplasarea la piață, invocând diferite motive și comunicând de patru ori nume de familii și date eronate. În contextul celor expuse, doamnei i s-a cerut să urmeze angajații la Sectorul de Poliție pentru identificare și întocmirea unui proces-verbal cu privire la contravenție, dar aceasta ar fi ignorat cerințele.

Astfel, în urma acțiunilor polițistului, care sunt reflectate și în imaginile video, Direcția inspectare efectiv a IGP a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele cazului și corectitudinea comportamentului angajatului Poliției.

Poliția Națională precizează că nu tolerează asemenea comportament din partea angajaților, care ar trebui să comunice și să intervină decent în raport cu cetățenii, chiar dacă aceștia au încălcat legea. Dacă ancheta va stabili că angajatul și-a depășit atribuțiile de serviciu și a acționat contrar legii, acesta va fi sancționat.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button