fbpx

22 de ani de închisoare pentru un moldovean de 66 de ani: Ce infracțiune a comis

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunilor de viol, acțiuni violente cu caracter sexual, acțiuni perverse, încălcarea inviolabilității vieții personale și denunțarea falsă, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 22 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, inculpatul, în una din zilele lunii octombrie 2021, aflându-se la domiciliul său din sudul țării, având scopul obținerii unei satisfacții sexuale, prin constrângere psihică, a întreținut cu o minoră care nu a atins vârsta de 14 ani, un raport sexual forțat.

Peste câteva luni, a mai violat o dată copila în prezența surorii sale mai mici și și-a satisfăcut pofta sexuală în formă perversă cu prima.

Tot inculpatul, urmărind intenția colectării ilegale de informații despre viața personală a minorelor fără a avea consimțământul acestora, a găurit peretele odăii unde locuiau fetele, situat în domiciliul lui, și a efectuat patru înregistrări audio.

În cadrul audierilor sale în calitate de învinuit pentru comiterea infracțiunilor de viol, în scopul de a se eschiva de la răspunderea penală pentru fapta săvârșită și de a învinui o altă persoană, a făcut un denunț fals procurorului că nu el ar fi violat minora, ci tatăl ei vitreg.

Denunțul însă nu şi-a găsit confirmare, deoarece prin raportul expertizei judiciare (genetice), nu s-au depistat urmele biologice ale bărbatului în obiectele examinate.

Inculpatul a pledat nevinovat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Cahul.

Articole asemănătoare

Back to top button