fbpx

update | Presa din Rusia confirmă moartea comandantului rus al forțelor aeriene Kostroma

(Update 17:35) Cel puțin cinci militari ruși, inclusiv comandantul forțelor aeriene Kostroma, au murit în luptă în Ucraina, a informat joi rețeaua regională de televiziune de stat rusă GTRK Kostroma, citată de CNN.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre cei morți se numără: comandantul unității, colonelul Serghei Suharev sergentul superior Serghei Lebedev, Sergentul Alexander Limonov, caporalul Iuri Dektiarev și căpitanul Alexei Nikitin.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Știre inițială: Încă un militar de rang înalt al armatei ruse a fost lichidat în timpul invaziei în Ucraina. Este vorba despre comandantul regimentului de desant din Kostroma, colonelul Serghei Suharev.

Potrivit portalului insider.ua, citat de deschide.md, Suharev a luptat în Ucraina și în 2014, fiind acuzat că a omorât zeci de militari ai Kievului în timpul războiului din Donbas.

Presa rusă scrie că, pe lângă Suharev, au fost lichidați încă patru soldați ai regimentului de desant, printre care și sergentul superior Serghei Lebedev.

De la declanșarea invaziei în Ucraina au fost uciși mai mulți militari ruși de rang înalt, printre care și patru generali.

Articole asemănătoare

Back to top button