fbpx

Un Oscar pentru Zelenski: „Când câștigi, adu-l înapoi în Malibu”

Actorul american Sean Penn i-a oferit premiul Oscar președintelui ucrainean Volodimir Zelenski în timpul unei vizite în capitala Kiev, scrie DailyMail.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întorcându-se în capitala Ucrainei pentru a-l vedea pe Zelenski, pe care l-a numit mai devreme „marele său prieten”, Penn a fost filmat retrăgându-și unul dintre Premiile Academiei dintr-o geantă și așezându-l pe biroul președintelui ucrainean.

Este doar un gest simboloc, dar dacă știu că asta este aici cu tine, atunci mă voi simți mai bine și mai puternic pentru luptă… Când câștigi, adu-l înapoi în Malibu. Mă voi simți mult mai bine știind că o bucată din mine este aici”, i-a spus actorul Sean Penn președintelui atunci când i-a înmânat premiul.

La rândul său, președintele ucrainean i-a oferit lui Penn un Ordin al Meritului Ucrainean pentru a-i mulțumi „pentru sprijinul său sincer și contribuția semnificativă la popularizarea Ucrainei în lume”.

Actorul și regizorul Sean Penn, în vârstă de 62 de ani, este un susținător vocal al Ucrainei de când a izbucnit războiul în februarie și a călătorit deja la Kiev de două ori anul acesta.

 

Articole asemănătoare

Back to top button