fbpx

video | Maia Sandu, după decizia CC: Voi semna curând decretul de dizolvare a Parlamentului. Alegerile anticipate sunt iminente

Maia Sandu a susținut o conferință de presă, după ce Curtea Constituțională (CC) a constatat circumstanțele dizolvării Parlamentului. Șefa statului a declarat că alegerile parlamentare anticipate sunt iminente, iar decizia Curții de astăzi este o victorie pentru toți cetățenii, întrucât cel mai corupt Parlament din istorie va fi dizolvat pentru ca cetățenii să poată alege liber noi reprezentanți în Legislativ.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Decizia Curții Constituționale a deschis calea spre alegerile parlamentare anticipate. Alegerile anticipate sunt iminente. A venit timpul să punem capătul celui mai corupt Parlament din istoria Republicii Moldova. E timpul să lăsăm în urmă acest episod trist al țării noastre și să privim spre viitor”, a declarat șefa statului.

Potrivit ei, alegerile anticipate trebuie să aibă loc cât mai curând posibil.

Voi semna curând decretul de dizolvare a Parlamentului, așa cum am promis”, a mai spus ea. „Azi s-a făcut dreptate pentru cetăței. La alegeriel anticipate, am toată încrederea, că vom oferi o nouă șansă țării noastre”, a adăugat Maia Sandu, precizând că este în așteptarea hotărârii motivate a Curții Constituționale.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button