fbpx

În Republica Moldova va apărea un nou partid unionist. Va colabora cu o formațiune care a acces în Parlamentul României

În Republica Moldova va apărea un nou partid de orientare unionistă. Anunțul a fost făcut de deputatul ales în Parlamentul României, Boris Volosatîi, actualul director al liceului Gheorghe Asachi din Chișinău. Volosatîi, care a fost ales în această duminică pe listele partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), spune că noua formațiune va colabora îndeaproape cu AUR.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

S-a demonstrat că așa o forță nouă a politicul românesc, o forță conservatoare, naționalistă, care pune în valoare familia, care pune în valoare nația, care pune în valoare biserica și libertatea este un lucru necesar atât politicului, cât și cetățeanului.

Reieșind din aceste condiții, noi, astăzi, declarăm că în Republica Moldova va apărea o nouă forță politică care va avea o strânsă interacțiune cu AUR-ul pentru a aduce aceleași politice conservatoare naționale și în această parte a țării, cât suntem aparte”, a declarat acesta.

Boris Volosatîi a menționat că, astfel, AUR va avea reprezentare politică și civică și în Republica Moldova.

Citește și: grafic | Peste cinci milioane de voturi numărate: Rezultatele parțiale ale alegerilor parlamentare din România

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button