fbpx

Răspunsul Maiei Sandu la solicitarea lui Andrei Năstase de a se retrage din cursa prezidențială: „L-am fi susținut în primul tur dacă ar fi avut mai multe șanse”

Maia Sandu nu se va retrage din cursa electorala în favoarea lui Andrei Năstase. Aceasta susține că rezultatele primului tur al scrutinului vor arăta cine dintre cei doi au susținere mai mare din partea cetățenilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În același timp, Sandu s-a arătat sigură că dacă accede în al doilea tur, liderul DA o va susține. În același timp, „dacă se va demonstra că Andrei Năstase are mai multe șanse”, fosta prim-ministră a declarat în cadrul emisiunii „Пятница с Анатолием Голя” de la RTR Moldova că îi va oferi suport.

„Candidatul cu cele mai mari șanse trebuie să lupte cu Dodon în turul doi. Vom afla cine are cele mai multe șanse când cetățenii vor vota. L-am fi susținut și în primul tur dacă ar fi avut mai multe șanse de a câștiga. (…) Dacă se va demonstra că Andrei Năstase are mai multe șanse, îl vom susține neapărat în cel de-al doilea tur”, a spus Sandu.

Amintim  că, pe 15 octombrie, Andrei Năstase i-a solicitat Maiei Sandu să renunțe la cursa electorală, motivând că, potrivit tuturor studiilor, politiciana ar pierde scrutinul în lupta cu actualul președinte, Igor Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button