fbpx

video | Andrei Năstase îi cere Maiei Sandu să se retragă în favoarea sa: Studiile arată că sunt singurul candidat care îl poate învinge în turul 2 pe Dodon

Liderul Platformei DA îi solicită președintei PAS, Maia Sandu, să-l susțină în cursa prezidențială pentru alegerile din 1 noiembrie. Declarația a fost făcută joi dimineața, într-o intervenție live pe Facebook din Zona de Securitate de la Nistru. Năstase a mai afirmat că studiile sociologice arată că lidera PAS va pierde în fața lui Igor Dodon dacă va ajunge în turul II de scrutin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Studiile arată că sunt singurul candidat care îl poate învinge în turul doi pe Igor Dodon. Solicităm PAS să-și onoreze angajamentul luat în iunie 2019 și să revină în Blocul ACUM pentru consolidarea forțelor democratice și pentru stabilirea unei liste comune în vederea alegerilor parlamentare anticipate”, a spus Andrei Năstase.

„Îi cer doamnei Sandu să renunțe la cursa electorală, care, conform tuturor analizelor, ar pierde-o în fața lui Igor Dodon. În egală măsură, îi cer doamnei Sandu să mă sprijine, la fel cum a susținut-o Platforma DA în 2016. După câștigarea alegerilor vom constitui o majoritate proeuropeană și o vom desemna pe doamna Sandu într-o funcție înaltă în stat”, a declarat liderul Platformei DA.

Andrei Năstase a reiterat candidatura vicepreședintelui Platformei DA, Alexandru Slusari, la funcția de premier, dacă va câștiga scrutinul prezidențial.

Articole asemănătoare

Back to top button