fbpx

Dodon anunță că are scenarii în cazul unei eventuale înfrângeri: „Dacă vor încerca să ne fure victoria, o vom apăra”

Igor Dodon anunță că are scenarii în cazul unei eventuale înfrângeri. Potrivit lui, declarațiile din turul doi au fost dure, deoarece candidatul ar fi fost ținta atacurilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președintele în exercițiu a menționat în cadrul emisiunii Пятница с Анатолием Голя că are deja scenarii în cazul unei eventuale înfrângeri. Pe de altă parte, acesta este încrezător că va obține cele mai multe voturi și promite să asigure stabilitate după ce va învinge în scrutin.

„Dacă vor încerca să ne fure victoria, o vom apăra. (…) Nu analizăm varianta înfrângerii. Sunt sigur că vom învinge. Ce va fi în alt caz, avem scenarii cum vom acționa. Pasul unu, doi, trei, patru, cinci. Totul depinde de cum se vor desfășura alegerile. Ce încălcări vor fi. Vor fi încălcări din partea oponenților sau nu? Vor fi falsificări? Va fi organizată transportarea alegătorilor în diasporă. (…)”, a punctat Dodon.

Pe 15 noiembrie în Moldova are loc al doilea tur al scrutinului prezidențial. Cei doi candidați, Maia Sandu și Igor Dodon, și-au adresat critici dure în ultimele două săptămâni, ambii fiind convinși că vor obține victoria. Totodată, dacă înaintea primului tur al prezidențialelor Igor Dodon a refuzat să participe la dezbateri cu Maia Sandu, lidera PAS a spus „că nu are ce discuta” cu oponentul său în campania electorală pentru turul doi.

În același timp, în spațiul public au apărut informații precum că în noaptea de duminică spre luni în capitală ar putea fi aduse mii de persoane care să participe fie la un miting cu ocazia victoriei lui Dodon, fie la proteste cu provocări dacă acesta va pierde scrutinul. Despre acest fapt a anunțat atât unionistul Vlad Bilețchi, dar și liderul Partidului Nostru – Renato Usatîi. Echipa electorală a candidatului, însă, a declarat că informațiile sunt false.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button