fbpx

video | Maia Sandu explică de ce nu va participa la dezbaterea cu Dodon: „Dacă mergi pe drum și vezi un găinaț, îl ocolești”

Maia Sandu a explicat de ce a luat decizia să nu participe la dezbateri electorale cu Igor Dodon. Potrivit ei, oponentul nu ar fi interesat subiecte referitoare la activitatea sa și planurile pe care le are pentru Moldova în următorii patru ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sandu a menționat în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8 că vrea să discute probleme reale. În același timp, ea l-a acuzat pe Dodon că nu ar avea „respect pentru dezbateri, pentru oameni și pentru o campanie electorală corectă”.

„Nu vrem să ajungem în noroi, de aia nu am ce să discut cu el. Dacă mergi pe drum și vezi un găinaț, îl ocolești, nu calci în el”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că în primul tur al prezidențialelor Igor Dodon a refuzat să participe la orice dezbatere electorală. Chiar dacă lidera PAS l-a invitat la un eveniment public de acest gen, Dodon nu fost prezent.

După ce candidații au acces în turul doi, Igor Dodon a fost cel care a chemat-o pe Sandu la dezbateri electorale. Inițial, politiciana acceptase, iar purtătoare de cuvânt PAS comunica despre faptul că evenimentul urmează să se desfășoare miercuri, 11 noiembrie. Luni, însă, Maia Sandu a anunțat că nu va participa la eveniment și i-a adus mai multe acuzații referitoare la răspândirea informațiilor false.

Ca urmare, Vlad Bătrîncea, șeful staffului electoral a lui Igor Dodon a susținut o conferință de presă și a declarat că „atitudinea nu este față de Igor Dodon, ci față de cetățeni și este mult mai confortabil să atace, decât să dea răspuns”. Totodată, politicianul a precizat că președintele în exercițiu va participa la dezbatere.

Articole asemănătoare

Back to top button