fbpx

Locul, data și ora la care Sandu și Dodon ar urma să aibă singura dezbatere electorală pentru al doilea tur al prezidențialelor

Igor Dodon și Maia Sandu, cei doi candidați la alegerile prezidențiale, ar urma să se întâlnească miercuri, 11 noiembrie, la unica dezbatere electorală din campania electorală pentru turul doi de scrutin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de candidatul Igor Dodon în această dimineață. ZUGO a obținut confirmarea informației de la purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate, formațiune a cărei candidată este Maia Sandu.

Potrivit lui Igor Dodon, dezbaterea ar urma să aibă loc în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova, iar staff-urile electorale ale celor doi candidați discută în prezent pentru a pune la punct detaliile.

Informațiile au fost confirmate pentru ZUGO de către purtătoarea de cuvânt a PAS, Aurica Jardan. Potrivit ei, dezbaterea ar urma să aibă loc miercuri, 11 noiembrie, la ora 19:00. Cu toate acestea, nu au fost puse la punct încă toate detaliile.

Amintim că anterior Igor Dodon a propus organizarea a două dezbateri electorale „pe teren neutru” – una la Moldova 1 și alta la Academia Studii Economice.

Maia Sandu a replicat că unica dezbatere pe care trebuie să o aibă Igor Dodon este cea „cu procurorii” și a anunțat că va participa la o singură dezbatere cu oponentul său „din respect pentru cetățeni”.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button