fbpx

Promisiunile lui Dodon după anunțarea candidaturii la prezidențiale: O campanie electorală corectă, fără atacuri, dar și fără panouri publicitare și dezbateri electorale

În acest an, Igor Dodon promite o campanie electorală deosebită față de cele precedente. Candidatul la funcția de președinte spune că nu va folosi billboard-urile, nu va merge cu mașina de serviciu și nu va participa la dezbateri electorale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În schimb, Igor Dodon spune că va fi aproape de oameni. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei Ediții speciale de la postul de televiziune Primul în Moldova.

„Eu cred că oamenii se confruntă cu secetă, se gândesc la pandemie, cum să își rezolve problemele, dar aici panouri pe toate gardurile. Lucrul ăsta noi nu îl vom utiliza. Voi merge în toate raioanele. Pe parcursul mandatului am fost de două-trei ori. Acum voi merge în campanie să discut cu oamenii. Minim 10-15 întrevederi pe zi, discuții cu oamenii, broșuri simple”, a declarat președintele în exercițiu.

Igor Dodon se așteaptă ca în această campanie electorală va fi atacat de oponenții politici. Totuși, șeful statului afirmă că nu are de gând să răspundă cu aceeași monedă și nu va ataca oponenții politici: „Ei altă soluție nu au. Într-o luptă sinceră și fără noroi ei au puține șanse și sunt gata de această luptă și voi face față”.

„Dumnezeu să îi ierte. Nu vreau să intru în polemici, cine e mai bun, cine e mai rău. Oare va avea țara de câștigat de pe urma acestor polemici? Nu voi răspunde la toate atacurile, nota finală o vor da cetățenii. Nu voi construi o campanie electorală împotriva cuiva, va fi o campanie pentru oameni”, a conchis Igor Dodon.

Amintim că actualul președinte a anunțat ieri că va lupta și pentru al doilea mandat, la scrutinul de pe 1 noiembrie.

Articole asemănătoare

Back to top button