fbpx

video | Dan Balan împlinește azi 41 de ani! Mesajul emoționant al mamei sale: „Dănuțelu… acum nu ești doar al meu”

Cântărețul din Moldova, Dan Balan, își sărbătorește azi, 6 februarie, ziua de naștere. Mereu tânăr și neliniștit, așa-numitul „Dracula” împlinește azi frumoasa vârstă de 41 de ani – motiv pentru care mama sa, Ludmila, i-a transmis un mesaj emoționant.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„La mulți ani, Dan Balan! De ziua lui Dan am ales să postez mesajul pe care el l-a adresat copiilor care au pășit pentru prima dată pe o scenă profesionistă… Acest mesaj înțelept și profund m-a făcut și pe mine să privesc altfel viața și să înțeleg că fericirea aduce succesul – nu invers! Dacă EȘTI FERICIT, ai succes! Dacă EȘTI FERICIT, muncești mai bine! Dacă EȘTI FERICIT, gândești mai profund! Trebuie să fii mai întâi fericit și apoi vei obține și succesul dorit.

Dănuțelu,
Băiatul meu! Cel mic și mare…
Acum nu ești doar al meu,
Dar vreau să știi că, unde-ai fi,
Cu inima veghez mereu…
Ești ruga mea de zi cu zi,
Ascunsă-adânc în dorul meu…

La mulți ani, scumpul meu Dănuț!”, a scris artista pe Facebook, atașând următorul filmuleț:

Dan Balan este un cântăreț, compozitor, producător, instrumentist, textier din Republica Moldova. Este primul și unicul artist din țara noastră nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, cântat de americanca Rihanna și rapper-ul T.I.. Acesta a câștigat numeroase premii internaționale din industria muzicală, printre care Echo Awards și MTV Video Music Awards. A fost fondatorul faimosului trio O-Zone și, de asemenea, este autorul și producătorul hitului mondial Dragostea din Tei.

Mai nou, acesta este – pentru al doilea sezon – jurat la celebrul concurs muzical „Vocea Ucrainei”, acolo unde a fost surprins în mai multe scene de dragoste și gelozie cu frumoasa ucraineancă Tina Karol, artistă cu care a avut recent două dueturi de senzație.

Citește și: video | La Vocea Ucrainei a venit un fost coleg al Tinei Karol. Cum a reacționat Dan Balan?

Articole asemănătoare

Back to top button