fbpx

video | Priviri cochete, atingeri discrete și un pupic pe creștet. Dan Balan și Tina Karol au surprins publicul la M1 Music Awards

După ce au făcut anterior un duel de excepție, Dan Balan și Tina Karol nu au putut lipsi de pe scena M1 Music Awards 2019, acolo unde au cântat piesa „Домой” – (Acasă) și au încins atmosfera cu vocea lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După cum și-au obișnuit fanii, pe tot parcursul momentului nu au lipsit privirile cochete și atingerile suave. În interviurile precedente, cântărețul a povestit că de la prima vedere între ei a fost un sincron. Cel mai probabil, tocmai această conexiune oferă piesei un „aer” romantic. Tina a recunoscut și ea că, alături de Balan, s-a simțit puțin jenată.

În comentarii, internauții afirmă că le este indiferent dacă între cei doi este o poveste de dragoste adevărată sau nu, ceea ce contează e emoția pe care o transmit publicului atunci când evoluează împreună.

Amintim că moldoveanul Dan Balan și ucraineanca Tina Karol au ajuns iar în atenția presei și fanilor, după ce au fost invitați în cadrul unui concurs de dans din Ucraina, unde au creat un moment emoționant datorită vocilor și relației de scenă dintre ei.

Articole asemănătoare

Back to top button