fbpx

foto | „Fetița în rochiță cu buline” rupe tăcerea! În viața Cleopatrei Stratan a venit „Ghiță”

Toți am admirat cum s-a „transformat” dintr-o fetiță cu rochiță într-o adolescentă cu o personalitate care cucerește și mai multe inimi. Deși a crescut, Cleopatra Stratan rămâne aceeași – asta o spune chiar artista moldoveancă, care a rupt tăcerea și ne-a dezvăluit lucruri importante din viața sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare făcută recent, Cleo a vorbit despre schimbările din viața sa, dar și despre cum – în pofida timpului și întâmplărilor – a rămas aceeași. Ba mai mult, în viața sa a apărut „Ghiță”.

„De la „Ghiță” până la „La ușa mea” e un pas de 15 ani! S-a modernizat totul: gusturile, percepțiile, experiențele, aspectul și stilul, dar eu am rămas aceeași. Le mulțumesc tuturor celor care au pășit alături de mine acest pas mare!

Și ce credeți… ? Până și Ghița a venit :)”, a dezvăluit cântăreața, lăsând un colaj contextual.

Anterior, Cleo povestea pentru cum trebuie să fie cel care tinde să-i cucerească inima.

„Sunt destul de înaltă şi aş căuta un băiat care să fie mai înalt decât mine. Am 1.75 cm, fără tocuri e bine. În principiu, l-aş aprecia aşa cum este el, să nu se prefacă, să nu apeleze la metodele care le abordează mai mulţi ca să cucerească o fată, să fie încrezut în el, să ştie ce să facă, ce vrea.

Să mă iubească, în primul rând, să aibă sentimente reale şi să mă înţeleagă, să fie sincer, aş putea să enumăr o grămada de calităţi. Nu sunt pretenţioasă, las să curgă lucrurile firesc aşa cum ar trebui să fie, nu vreau să grăbesc nimic”, a spus Cleopatra într-un interviu pentru „Vorbe Bune cu Lilu”.

Articole asemănătoare

Back to top button