fbpx

video | Nu mai este micuța cu rochiță în buline. Cleopatra Stratan a dezvăluit cum trebuie să fie acel „Ghiță” care tinde să-i cucerească inima

Aproape toată lumea și-o amintește în rochiță cu buline, ochelari de soare și eșarfă roz. Acum, însă, este o adolescentă care s-a maturizat destul de mult și care nu ezită să-și manifeste personalitatea formată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși nu are încă un iubit, Cleopatra Stratan, a povestit pentru fanii săi cum trebuie să fie cel care tinde să-i cucerească inima. Cântăreața a mărturisit că nu este pretențioasă și că va aprecia băiatul de lângă ea așa cum va fi, ceea ce contează este ca el să nu să se prefacă.

„Sunt destul de înaltă şi aş căuta un băiat care să fie mai înalt decât mine. Am 1.75 cm, fără tocuri e bine. În principiu, l-aş aprecia aşa cum este el, să nu se prefacă, să nu apeleze la metodele care le abordează mai mulţi ca să cucerească o fată, să fie încrezut în el, să ştie ce să facă, ce vrea.

Să mă iubească, în primul rând, să aibă sentimente reale şi să mă înţeleagă, să fie sincer, aş putea să enumăr o grămada de calităţi. Nu sunt pretenţioasă, las că curgă lucrurile firesc aşa cum ar trebui să fie, nu vreau să grăbesc nimic”, a spus Cleopatra într-un interviu pentru „Vorbe Bune cu Lilu”.

Articole asemănătoare

Back to top button