fbpx

foto | Carla’s Dreams, surprins fără mască alături de iubita sa

Carla’s Dreams a fost din nou prins fără mască. Se pare că solistul nu se pricepe doar la muzică, acum o face pe instructorul auto. Artistul a fost surprins în zona de nord a Bucureștiului, în timp ce-i preda iubitei sale lecții de șoferie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acum, cel care a fost misterios o bună bucată de timp a dat de paparazzii cancan.ro, iar aceștia i-au descoperit o nouă îndeletnicire: aceea de instructor auto. Artistul a fost surprins la volanul unui Mercedes S Class, a cărui valoare se ridică la suma de 115.000 de euro, în care Carla’s Dreams avea să-și conducă partenera de viață către un loc potrivit pentru a o lăsa chiar pe ea pe locul șoferului. În tot acest timp, i-a și oferit sfaturi pentru manevrarea adecvată a automobilului, menționează sursa citată.

Această prezentare necesită JavaScript.

În momentul în care cei doi au ajuns într-o parcare, solistul trupei Carla’s Dreams a cedat locul șoferului în favoarea Andrei Mirona Axentoi, iar aceasta a condus autoturismul vreme de cinci minute. Imediat după ce scurta repriză de condus a iubitei lui Carla’s Dreams s-a încheiat, aceștia au parcat automobilul și s-au îndreptat către un imobil. Acesta fiind chiar blocul în care solistul și Andra Mirona Axentoi locuiesc împreună, susține sursa citată.

Articole asemănătoare

Back to top button