fbpx

Jurnaliști britanici se amuză pe seama cortegiului lui Biden. Care este motivul?

Presa britanică se amuză pe seama cortegiului lui Joe Biden. Președintele american vizitează Regatul Unit, însă mașinile din delegația sa circulă pe dreapta, contrar regulilor engleze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Observația a fost făcut de jurnalistul Alex Wood. Acesta a publicat imagini pe Twitter și a spus sarcastic că șeful de la Casa Albă circulă „doar cu 18 mașini, dar conducând tot pe partea greșită”.

De această dată liderul american mergea la o întrevedere cu premierul britanic Boris Johnson, iar drumul pare să fi fost închis pentru a putea trece cortegiul. Anterior, jurnalistul a publicat imagini similare, însă de la venirea lui Biden la Londra, menționând că în coloană sunt 21 de automobile.

„Va fi condus pe partea greșită a drumului tot timpul cât se află în Cornwall/Marea Britanie?”, a întrebat jurnalistul mai în glumă, mai în serios.

Precizăm că Joe Biden a început miercuri primul său tur prin străinătate după preluarea mandatului. În această săptămână președintele american are planificate mai multe întrevederi în Regatul Unit, inclusiv una cu suverana britanică, iar ulterior va merge la summit-urile NATO și G7, având pe agentă și o întrevedere cu omologul său rus, Vladimir Putin.

Articole asemănătoare

Back to top button