fbpx

Ce a transmis Elon Musk in primul sau email adresat angajatilor Twitter

În primul sau e-mail adresat angajaților rețelei de socializare Twitter, Elon Musk a anunțat că munca la domiciliu nu vă mai fi autorizata de acum înainte și că salariații companiei vor trebui să lucreze în birouri cel puțin 40 de ore pe săptămână, a relatat joi Bloomberg News, citat de Agerpres.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Reuters, Elon Musk, care a finalizat tranzacția de 44 de miliarde de dolari prin care a cumpărat aceasta populara rețea de socializare în urma cu doua săptămâni, a concediat jumătate dintre angajați și mai mulți directori executivi de top ai companiei. El a anunțat, totodată, o serie de acțiuni, inclusiv introducerea unui abonament lunar de 8 dolari pentru utilizatorii serviciului Twitter Blue.

De asemenea, Elon Musk le-a transmis angajaților de la Twitter că el își dorește că abonamentele să ajungă să reprezinte jumătate din veniturile obținute de aceasta companie, se afirma în același articol publicat de Bloomberg News, care citează fragmente din e-mailul expediat de miliardarul de origine sud-africana.

Reprezentanții companiei Twitter, contactați de jurnaliștii de la Reuters, nu au dat curs deocamdată invitației de a face declarații pe aceasta tema.

Atunci când Twitter și-a redeschis birourile în luna martie (pentru prima data după declanșarea pandemiei de COVID-19 – n.r.), foștii patroni le-au transmis angajaților că pot să lucreze în continuare de acasă daca își doresc acest lucru.

Noua decizie adoptata însă de Elon Musk reflecta politicile pe care el le implementează și în celelalte companii ale sale, SpaceX și Tesla Inc, ai căror angajați au fost informați de celebrul miliardar că vor trebui ori să lucreze în birouri cel puțin 40 de ore pe săptămână, ori să părăsească aceste companii.

Articole asemănătoare

Back to top button