fbpx

Cum a ajuns Durleșteanu să candideze la fotoliul de deputată? Relatările liderului Partidului Legii și Dreptății

Inițial, Partidul Legii și Dreptății nu intenționa să participe la anticipate, afirmă liderul formațiunii, Nicolae Alexei. Ulterior, însă, cunoscând-o pe Mariana Durleșteanu și cunoscând scandalul din jurul desemnării premierului, acesta a decis să o invite să candideze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dezvăluirile au fost făcute de general în studioul emisiunii „Puterea a Patra”. El a mai menționat că fosta ambasadoare nu a acceptat oferta din start și a avut nevoie de câteva zile pentru a o analiza.

„De ce n-ar fi bine ca dânsa să aducă bani aici, în bugetul nostru. Să pună umărul și să miște economia noastră națională. Gândindu-mă că este o candidatură potrivită la moment, m-am gândit că dânsa pe linia economică mai ales.

Eu mă includ pe linia asta, aici mă refer la combaterea crimei organizate, combaterea corupției, realizarea reformelor. (…) Din aceste considerente am contactat-o pe dumneaei și am decis să mergem în campania electorală”, a spus Nicolae Alexei.

Precizăm că Mariana Durleșteanu este prima candidată din lista Partidului Legii și Dreptății. Aceasta este urmată de liderul formațiunii, Nicolae Alexei, iar lista integrală cuprinde 56 de persoane.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button