fbpx

video | „Pentru mine sunt teroriști”: Un tânăr, cercetat penal după ce a vandalizat o expoziție dedicată medicilor din prima linie

„Pentru mine sunt teroriști”. Este declarația unui tânăr care a fost reținut de oamenii legii, după ce a vandalizat expoziția dedicată medicilor din prima linie, amplasată pe strada Pușkin din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii cercetează bărbatul de în vârstă de 30 de ani pentru huliganism.

Bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție, iar în cadrul audierilor și-a recunoscut vina. Totodată, învinuitul, locuitor al capitalei, a mai declarat că din intenții huliganice a stropit cu lichid uleios un panou publicitar, dar și o clădire amplasată pe strada Petru Maior.

Făptașul riscă, potrivit legislației, amendă de la 27.500 la 52.500 de lei. Ori poate fi supus muncii neremunerate în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau  poate fi privat de liberat pe o perioadă  de până la 3 ani.

De menționat este faptul că alte expoziții dedicate medicilor din prima line, de asemenea, au fost vandalizate. Însă, deocamdată, oamenii legii nu au stabilit persoana care a recurs la astfel de gesturi.

Citește și: Expoziția unui fotograf, dedicată medicilor din prima linie, vandalizată. „Să mai faci ceva frumos pentru oameni… ”

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button