fbpx

foto | În Chișinău fost vandalizată, din nou, o expoziție fotografică dedicată medicilor care luptă cu COVID-19

Primăria municipiului Chișinău condamnă acțiunile de vandalizare a expoziției foto dedicată medicilor din prima linie, amplasată pe panourile pentru ziare din Parcul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, adiacent străzii Al. Pușkin.

Astfel, reprezentanții organelor de poliție vor verifica înregistrările video din zonă, în scopul identificării persoanele responsabile pentru a fi trase la răspundere.

Totodată, municipalitatea atenționează ca obiectivele recent reabilitate se află sub supraveghere video, iar persoanele care vor comite acțiuni de vandalizare sau furturi pe proprietate municipală vor fi sancționate.

Menționăm că cele 150 de fotografii, ce reprezintă medici care luptă cu virusul COVID-19, au fost expuse de Hramul orașului. Proiectul a fost realizat de Primăria municipiului Chișinău, în colaborare cu Agenția Informațională de Stat MOLDPRES.

Amintim că, în luna octombrie și fotograful Alex Iordache a creat un proiect fotografic, dedicat medicilor din prima linie. La scurt timp după montarea instalațiilor, acestea au fost vandalizate. 

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button