fbpx

video | O plimbare cu VAZ-ul l-ar putea costa 3 ani de închisoare. Un tânăr din Șoldănești, reținut pentru că ar fi răpit un automobil

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 19 ani, suspectat că ar fi răpit un automobil. Incidentul s-a produs pe 22 august, în sectorul Buiucani al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul, originar din raionul Șoldănești, ar fi pătruns în interiorul VAZ-ului după ce a deteriorat geamul și s-ar fi deplasat cu vehiculul spre satul Dumbrava. În urma acțiunile ilegale, proprietarului automobilului i-a fost adus un prejudiciu de 16.000 de lei.

Oamenii legii au întreprins măsuri speciale de investigație, au identificat și reținut suspectul. Acesta a fost audiat și și-a recunoscut vina. Conform legislației, bărbatul riscă amendă de la 29.000 la 67.500 de lei sau de la 1 la 3 ani de închisoare.

Pentru a preveni furturile de automobile, poliția recomandă șoferilor să doteze vehiculele cu sistem de alarmă pe bază de sensori, să verifice dacă geamurile sunt închise şi portierele asigurate atunci când părăsesc mașina, să nu lase cheile în contact, să parcheze automobilele în locuri special amenajate și dotate cu iluminat în perioada nocturnă și să utilizeze sistemul de blocare a axului volanului, a cutiei de viteze sau a sistemului de frânare

Articole asemănătoare

Back to top button