fbpx

video, foto | Descinderi CNA la Comisia Electorală din Găgăuzia, în dosarul coruperii alegătorilor

(update 19:00) CNA informează despre bănuiala prezenței persoanelor decedate și străine în listele electorale din Găgăuzia

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La Comrat au avut loc descinderi a Centrului Național Anticorupție (CNA) la Comisia Electorală din Găgăuzia, în dosarul coruperii alegatorilor din UTA Găgăuzia.

Informația a fost confirmată de către CNA, iar pe unele canale de Telegram au apărut imagini cu mascații CNA la Comisia Electorală din Găgăuzia.

„Mascații regimului Sandu-PAS au dat buzna la Comisia Electorală Centrală (CEC) din Găgăuzia, pentru a lua procesele verbale care urmează sa fie transmise la Curtea de Apel din Comrat. Și asta pentru ca alegerile pentru funcția de bașcan al Autonomiei să fie validate.

Potrivit Partidului Șor, CEC a Găgăuziei s-a întrunit astăzi în ședință în cadrul căreia a confirmat rezultatul final al alegerilor pentru funcția de bașcan al Găgăuziei.

Potrivit datelor, Eugenia Guțul, candidatul Partidului Șor, a obținut 52,34% din voturi, iar Grigore Uzun, candidat independent, susținut de PSRM, a obținut 47,66% din sufragii.

„Decizia CEC urmează să fie confirmată de Curtea de Apel Comrat. La un moment dat, în sala de ședințe a CEC au dat buzna mascații de la Centrul Național Anticorupție care le-au interzis angajaților CEC să iasă afară”, mai spun reprezentanții formațiunii.

Vezi și: Alegerile din Găgăuzia: CEC inițiază opt procese în cazul finanțării ilegale

Articole asemănătoare

Back to top button