fbpx

video | Dodon: „Ceban trebuia să-și aducă familia ca să facă curățenie în biroul de la Primărie, iar apoi să-l sfințească”

Primarul general al capitalei a procedat corect atunci când a decis să facă reparație în biroul său de serviciu, însă acest lucru urma să fie înfăptuit după ce chema jurnaliștii să filmeze în ce stare se afla cabinetul la preluarea funcției. Declarația aparține președintelui Igor Dodon, care susține că așa s-ar fi putut evita scandalul provocat de decizia lui Ion Ceban. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„El trebuia mai întâi să aducă presa să filmeze ce rapăn era acolo, scuzați de expresie. Doamne ferește ce era acolo de la Chirtoacă încoace. Apoi trebuia să zică că nu sunt bani la Primărie pentru reparație, să-și cheme soția și copiii ca să măture și să schimbe tapetele acolo. Atunci ați fi spus: iată, primar – maladeț. Dar așa, a ieșit cu scandal chestia asta, cu toate că el a făcut corect că a făcut acolo reparație”, a comunicat șeful statului în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul N4.

Totodată, Igor Dodon sugerează că edilul-șef al capitalei trebuia să sfințească sediul Primăriei înainte să-și înceapă activitatea, așa cum a procedat el, atunci când a venit la Președinție.

„Eu când am venit la Președinție am adus Mitropolitul și am sfințit, iar el nu a făcut-o. Înainte de a intra în cabinet trebuia să aducă un preot și să sfințească Primăria ceea, fiindcă acolo doamne ferește ce a fost în toți acești ani, după care să se apuce de lucru”, a declarat Dodon.

Amintim că Ion Ceban a dispus reamenajarea biroului său de la Primărie chiar din primele zile după învestirea în funcția de primar general, fapt care i s-a reproșat. Edilului-șef al capitalei i s-au cerut explicații privind necesitatea efectuării reparațiilor și sursele financiare din care acestea au fost acoperite. Ulterior, acesta a spus că reparația cabinetului a fost achitată de „niște prieteni”.

Citiți și: video | Schimbările în Chișinău vor aștepta, iar reparația în birou – nu. Ion Ceban a decis să-și renoveze locul de muncă de la Primărie

video | Ceban dezvăluie cum a găsit biroul primarului când a preluat funcția: „Cineva și-a șters mâinile de drapelul UE și și-a suflat nasul în jaluzele”

video | Ceban a spus din ce bani i se repară biroul: „Niște prieteni au venit cu ideea”

foto | Ceban și-a arătat biroul după reparație: „Acest cabinet va rămâne Primăriei și nu primarului”

Articole asemănătoare

Back to top button