fbpx

video | Schimbările în Chișinău vor aștepta, iar reparația în birou – nu. Ion Ceban a decis să-și renoveze locul de muncă de la Primărie

Noul primar al capitalei, Ion Ceban, și-a început activitatea la Primărie, anunțând reforme și schimbări importante, dar toate astea nu înainte de a repara capital biroul său de serviciu din incinta Primăriei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mulți lucrători muncesc de zor în biroul edilului-șef, vopsind geamurile și tencuind pereții. Asta deși Ion Ceban spune că a dat indicația doar „să fie spălate niște drapele” și „să se împrospăteze spațiul”.

Video: protv.md

Despre reparațiile din biroul primarului a scris pe pagina sa de Facebook și ex-consilierul municipal al „Partidului Nostru”, Ilian Cașu. Acesta îl întreabă pe Ion Ceban de ce minte și de ce nu le-a zis chișinăuienilor că a început reamenajarea cabinetului său.

„De ce minți, Ion? De ce nu le-ai zis chișinăuienilor în campanie că primul lucru pe care îl vei face la Primărie e reparație în propriul birou? De ce nu le spui oamenilor că e reparație capitală și nu spălare de steaguri? De ce nu le spui oamenilor de câți bani faci reparație și cine plătește? De ce copiii de la grădinița 143, grupa 12, nu merită reparație în blocul sanitar, iar tu în biroul tău meriți? De ce minți, Ion?”, scrie Cașu în postarea sa.

Precizăm că duminică, 24 noiembrie, edilul-șef al capitalei a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie, menționând că „lucrează ca de obicei”. Acesta se afla într-un alt birou, decât cel pe care urma să-l ocupe odată cu învestirea în noua sa funcție.

Foto: Ion Ceban via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button