fbpx

video | Ceban dezvăluie cum a găsit biroul primarului când a preluat funcția: „Cineva și-a șters mâinile de drapelul UE și și-a suflat nasul în jaluzele”

După ce a fost acuzat de faptul că a demarat lucrări de reparație în biroul de la Primărie, asta deși declara că a cerut doar să se facă curățenie, edilul-șef al capitalei, Ion Ceban, a explicat în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău ce „nereguli” a depistat în cabinetul său atunci când a venit în funcție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai exact, primarul general al capitalei susține că atunci când a intrat în oficiu a observat faptul că drapelele aveau urme pe ele de parca au fost folosite pentru ștergerea mâinilor după masă, iar în jaluzele cineva și-ar fi suflat nasul.

„Rog administrația Primăriei și pretorii de sector să vă îngrijiți ca drapelele să fie curate. Este fața noastră. Iar în ceea ce privește biroul primarului, vreau să vă spun că de drapelul Uniunii Europene cineva și-a șters mânile după ce a mâncat câte ceva și, din câte înțeleg, nu o dată. Iar în jaluzele, dacă tot s-a discutat despre acest lucru, cineva și-a suflat nasul”, a menționat edilul-șef al capitalei.

Video: realitatea.md

Articole asemănătoare

Back to top button