fbpx

foto | Ceban și-a arătat biroul după reparație: „Acest cabinet va rămâne Primăriei și nu primarului”

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a invitat astăzi jurnaliștii în biroul său de la Primărie, pentru a le prezenta cum arată acesta după reparație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit edilului-șef al capitalei, nu au avut loc schimbări majore în interiorul cabinetului, iar mobilierul a rămas același. Muncitorii au vopsit pereții, au spălat drapelele și jaluzelele și au reparat podeaua.

„Investiții mari nu au fost făcute. Lucrurile nu s-au schimbat mult, doar a devenit mai curat și luminos. Acest birou va rămâne Primăriei municipiului Chișinău și nu primarului general”, a subliniat Ceban.

Amintim că Ion Ceban a dispus reamenajarea biroului său de la Primărie chiar din primele zile după învestirea în funcția de primar general, fapt care i s-a reproșat. Edilului-șef al capitalei i s-au cerut explicații privind necesitatea efectuării reparațiilor și sursele financiare din care acestea au fost acoperite.

Citiți și: video | Schimbările în Chișinău vor aștepta, iar reparația în birou – nu. Ion Ceban a decis să-și renoveze locul de muncă de la Primărie

video | Ceban dezvăluie cum a găsit biroul primarului când a preluat funcția: „Cineva și-a șters mâinile de drapelul UE și și-a suflat nasul în jaluzele”

video | Ceban a spus din ce bani i se repară biroul: „Niște prieteni au venit cu ideea”

Articole asemănătoare

Back to top button