fbpx

Un milion de ruble pentru un moldovean care a fugit din izolator în Rusia. Ar fi ținut doi ani un avocat drept ostatic

Forțele de ordine din Rusia au anunțat recompensă de un milion de ruble pentru ajutor la reținerea unui moldovean suspectat de mai multe crime grave. Individul ar fi ucis un om de afaceri și ar fi ținut timp de doi ani un avocat drept ostatic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul, împreună cu alți patru moldoveni, a fugit din izolatorul din orașul Ista, regiunea Moscovei, pe 6 august. Deocamdată locul aflării celor cinci nu se cunoaște.

Doi angajați ai izolatorului au fost reținuți, bănuiți că și-ar fi depășit atribuțiile și ar fi fost complice la evadare, conform presei ruse. Comitetul de Investigații a deschis o anchetă în acest sens.

Pe lângă omorul unui om de afaceri, moldoveanul ar mai fi sechestrat și un avocat. Acesta a fost depistat încătușat lângă un pat în locuința bănuitului, atunci când ultimul a fost reținut pentru omor. Juristul a fost eliberat, iar oamenii legii au stabilit că suspectul ar fi încercat astfel să impună victima să semneze mai multe documente privind transmiterea unor imobile în posesia sa.

Deocamdată locul aflării moldovenilor nu este cunoscut. Preliminar, polițiștii ruși presupun că aceștia ar fi plecat din regiunea unde se află izolatorul cu un tren, însă nu este clară direcția lor de deplasare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button