fbpx

„A murit în brațele mele, în drum spre ambulanță”. Ionel Istrati, dezvăluiri despre decesul tragic al regizorului Arcadie Spoială

Regizorul Arcadie Spoială, bărbatul de 36 de ani decedat luni, strivit de un copac în timpul unei furtuni, s-a stins din viață înainte de a ajunge la ambulanță.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Interpretul Ionel Istrati era în acea seară împreună cu regizorul Arcadie Spoială într-un cort pe malul Nistrului, unde plecaseră la odihnă.

Potrivit lui, Arcadie Spoială s-a stins înainte de a ajunge la ambulanță:

„Am ignorat în aceste zile presa, era prea dureros. Acum vă zic din prima sursă, deoarece prea multe interpretări au apărut în mass-media. În cort eram toți, un copac a căzut peste noi. Arcadie a fost lovit direct în cap. A murit în brațele mele în mașină, în drum spre ambulanța care venea în întâmpinare! Medicii nu au putut să-l readucă la viață, inima lui era deja stinsă!”

Istrati a publicat și o fotografie din seara tragediei, în care se vede bucata de copac ce l-a ucis pe regizor.

Regizorul Arcadie Spoială, în vârstă de 36 de ani, a decedat luni, fiind strivit de un copac în timpul unei furtuni. Tragedia s-a petrecut pe malul Nistrului, unde regizorul se afla la odihnă alături de familie și prieteni.

Articole asemănătoare

Back to top button