fbpx

Ulanov, prezent în Parlament, după ce a fost eliberat din izolator, sub control judiciar

Din izolator, la Parlament. Deputatul Denis Ulanovs-a prezentat la ședința plenară din 26 martie, după ce joi a fost eliberat sub control judiciar. Deputatul pledează, în continuare, nevinovat și susține că prezența sa în Legislativ nu contravine legii.

„În izolator m-am simțit liniștit. Am dormit bine, pentru că sunt nevinovat și nu am pentru ce să-mi fac griji. Unicele griji care au fost țin de familia mea, mama, soția și copiii”, a spus Denis Ulanov pentru TV8.

Deputatul a precizat că prezența sa în Parlament nu contravine legii.

„Când îmi voi demonstra nevinovăția și Procuratura își va retrage acuzațiile, asta încă o dată va demonstra că în țara noastră sunt rudimentele unui stat de drept. Prezumția nevinovăției nimeni nu a anulat-o”, a declarat acesta.

Denis Ulanov și Pentru Jardan au fost reținuți luni, după ce, la cererea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, Parlamentul le-a ridicat imunitatea parlamentară. Urmărire penală continuă, iar Procuratura va informa despre evoluțiile acestora.

Ulterior, la 25 martie curent, deputații au fost eliberați fiind plasați sub control judiciar pentru un termen de 30 de zile.

Citește și: Ulanov și Jardan, cercetați în libertate. Deputații au fost plasați sub control judiciar pentru 30 de zile

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanței.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button