fbpx

Troleibuzul vaccinării revine în centrul capitalei! Câte persoane au fost imunizate de la lansarea pe linie?

Circa 900 de persoane s-au vaccinat până acum în troleibuzul și autobuzul destinare imunizării. Acestea au fost lansate pe linie săptămâna trecută.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce s-a plimbat prin sectoare, troleibuzul vaccinării revine în centrul capitalei. Luni acesta va staționa în preajma intersecției străzii Ismail cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Între timp, autobuzul destinat procesului de imunizare își  continuă călătoriile prin suburbii. Pe parcursul zilei acesta va facilita accesului la serul contra COVID-19 pentru locuitorii din Trușeni.

Anterior se anunța că în mijloacele de transport se vor administra AstraZeneca, Sinovac și Pfizer, serurile fiind livrate către spațiile menționate în limita stocului disponibil. Conform Primăriei, troleibuzul destinat vaccinării va staționa în Piața Marii Adunări Naționale, în apropierea stadionului Zimbru, în zona parcului Valea Trandafirilor, a celui Afganez, „La Izvor”, dar și pe lângă mai multe piețe și centre comerciale din capitală.

Autobuzul se va deplasa spre suburbii și va ajunge la Durlești, Budești, Sîngera, Stăuceni, Trușeni, Cricova, Vadul lui Vodă, Dobrogea, Grătiești și Colonița.

CITEȘTE ȘI:

doc, video | Orele și locurile unde vor staționa troleibuzul și autobuzul vaccinării

Articole asemănătoare

Back to top button