fbpx

Răsturnare de situație în cazul „catastrofei aviatice”, care ar fi urmat să se întâmple în Moldova. Cum a reacționat Î.S. Moldatsa?

După ce un angajat „Moldatsa” a făcut unele mărturii, potrivit cărora în Moldova s-ar fi putut întâmpla o catastrofă aviatică, iar că acest lucru ar fi ținut în secret de responsabili, reprezentanții companiei au venit cu o reacție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În urma  informațiilor apărute în presă, privind evenimentul aeronautic din data de 23 iunie 2019, Î.S. MOLDATSA comunică următoarele:

Aceste informații sunt niște provocări ale angajatului Sajin Eugen, care – în acest moment – se află într-un litigiu cu Î.S. MOLDATSA, pentru încălcarea procedurilor de navigație aeriană și obligațiunilor sale de serviciu, decizie definitivă a Curții de Apel Chișinău. Informațiile publicate sunt niște manipulări ale unui eveniment aeronautic care nu a pus în pericol siguranța zborului.

Totodată, colectivul de controlori de trafic aerian și sindicatul Î.S. MOLDATSA condamnă acțiunile de manipulare și denigrare a imaginii întreprinderii și asigură pasagerii despre furnizarea serviciilor de navigație aeriană în condiții de siguranță.

Privind evenimentul aeronautic din 23 iunie 2019, Î.S. MOLDATSA informează că a prezentat Raportul de investigație și Planul de măsuri corective către Autoritatea Aeronautică Civilă și au fost întreprinse toate măsurile de prevenire a unor evenimente aeronautice similare, despre care controlorii de trafic aerian au fost înștiințați contra semnătură.

Î.S. MOLDATSA își rezervă dreptul de a se adresa în instanța de judecată pentru încasarea prejudiciului pentru răspândirea cu bună știință a informațiilor care nu corespund adevărului și denigrează imaginea întreprinderii”, este scris într-un comunicat pe pagina oficială a companiei.

Articole asemănătoare

Back to top button