fbpx

Radio Sputnik Moldova a difuzat în direct discursul lui Lavrov, în ciuda interzicerii transmiterii programelor rusești în perioada de urgență

Redacția Radio Sputnik Moldova nu ține cont de deciziile Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), care interzice pe perioada stării de urgență transmiterea programelor din Rusia, cu excepția filmelor artistice, a celor de scurt metraj și a emisiunilor de divertisment.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Radio Sputnik Moldova a transmis în direct pe pagina sa de Facebook, interviul oferit presei ruse și străine al ministrului Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, despre agenda internațională, asta deși decizia CSE a intrat deja în vigoare.

Amintim că că în contextul situației regionale tensionate, autoritățile centrale luptă cu informațiile false și dezinformarea. Astfel, CSE a decis suspendarea transmisiei știrilor, emisiunilor cu caracter analitic, politic și militar produse în Federația Rusă.

Instituțiile mediatice care nu se vor supune regulilor vor fi penalizate cu sancțiuni graduale pornind de la amendă, până la sistarea licenței.

Articole asemănătoare

Back to top button