fbpx

Noi percheziții în pușcărie. Mascații au descins joi dimineața la penitenciarul din Soroca

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) continuă acțiunile de urmărire penală în dosarul privind documentarea presupușilor membri ai unei organizații criminale care ar fi activat inclusiv din interiorul închisorilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Joi dimineața au demarat percheziții în toate sectoarele Penitenciarului nr. 6 – Soroca. Acțiunile au fost autorizate de către magistrați, iar operațiunea s-a realizat cu suportul detașamentului „Pantera” al Administrației Penitenciarelor, Inspectoratului Național de Investigații și Batalionului Fulger.

Amintim că, anterior, oamenii legii au deconspirat o schemă de escrocherie, în care ar fi fost implicați șeful Penitenciarului nr. 18 – Brănești, dar și adjunctul de la ANP Sergiu Demcenco. În dosar mai figurează alți 12 suspecți, printre ei fiind și doi deținuți, dar și un funcționar din cadrul serviciului de securitate al unei bănci.

Dosarul menționat vizează escrocherii ce țin de cardurile bancare. Potrivit materialelor, pe parcursul anului 2020, bănuiții ar fi însușit ilegal peste 700.000 de lei, fiind stabilite 150 de episoade.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button