fbpx

Motiv de mândrie pentru sportivii noștri. Moldova este câştigătoarea Campionatului Ţărilor Est-Europene și Balcanice la fotbal

Echipa de fotbal a Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) și-a adjudecat titlul de campioană la Campionatul Țărilor Est – Europene și Balcanice la fotbal. Competiția s-a desfășurat în perioada 14-16 octombrie la Complexul sportiv din Siofok, Ungaria.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La campionat au participat opt echipe din regiune, inclusiv Ungaria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Macedonia, Muntenegru, Croaţia, România și Republica Moldova. Echipa condusă de președintele APSM, Eduard Ciobanu, s-a calificat pe primul loc, fiind într-o grupă cu Muntenegru, Croația și România.

Astfel, jucătorii noștri au învins Croația cu scorul 1:0, au pierdut în fața Muntenegrului cu 1:4 și și-au adjudecat victoria în fața României cu 3:0. În semifinale, jurnaliștii sportivi din Moldova au trecut cu 6:1 de gazdă, iar în finală cu 3:2 în fața Bulgariei. Cel mai bun portar al turneului a fost declarat Vladimir Horoshilov.

Naționala Moldovei a fost reprezentată de Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Ion Fuștei, Alexandru Rusu, Vladimir Horoshilov, Artiom Litviacov, Elnur Ashrafoglu (reprezentant APSM în Azerbaidjan), Ion Anuşca și șeful delegației – Eduard Ciobanu.

  Foto: MSUSZ / Cseh Peter 

Articole asemănătoare

Back to top button