fbpx

Ministerul ucrainean al Apărării: Răpirea în R. Moldova a ex-judecătorului Ceaus, o provocare a serviciilor secrete ruse

Direcția principală de informații a Ministerului ucrainean al Apărării a negat că angajații săi au implicați în operațiunea de răpire a ex-judecătorului ucrainean Nicolai Ceaus în Republica Moldova. Afirmația îi aparține reprezentantului instituției, Andrei Cerneak.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Negăm informația cu privire la participarea Direcției principale de informații la răpirea lui Ceaus. Noi considerăm că aceasta este o provocare a serviciilor speciale ruse cu scopul de a discredita serviciul de informații militare al Ucrainei și pentru a certa popoarele frățești”, a declarat acesta.

Amintim că jurnaliștii de la Rise Moldova, în colaborare cu cei de la portalul Слидство.Инфо din Ucraina au aflat cine sunt persoanele care ar fi implicate în răpirea lui Nicolai Ceaus. Ar fi vorba despre patru bărbați care au legături cu serviciile de ordine sau securitate din țara vecină.

În același timp, Ministerul de Externe al Ucrainei a afirmat că instituțiile de stat ucrainene nu sunt implicate în răpirea lui Ceaus.

Amintim că, fost judecător ucrainean, Nicolae Ceaus, a fost răpit dintr-o curte din centrul capitalei. Ulterior, Pavel Voicu anunța că au fost stabilite persoanele care ar fi săvârșit crima, dar unele dintre ele au părăsit deja țara. Între timp, în spațiul public se vehiculează că totul ar fi fost organizat de serviciile speciale din țara vecină.

Citește și: Reacția Serviciului de Securitate al Ucrainei privind răpirea ex-judecătorului Ceaus

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button