fbpx

Încă un maraton de imunizare în capitală. Când și unde ne vom putea vaccina?

Administrația publică locală din capitală, de comun cu Ministerul Sănătății, va organiza un nou maraton al imunizării în capitală. Acesta va fi lansat vineri, la Palatul Republicii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ion Ceban declară că procesul va începe vineri, ora 9:00 și va dura trei zile. Totodată, conform lui, persoanele se pot prezenta la orice punct de imunizare, indiferent de locul de trai sau viza de reședință.

„În prezent avem vaccinuri suficiente, iar autorităţile centrale vor mai aduce loturi importante de vaccinuri în ţară. Ne dorim revenirea în siguranţă la normalitate, la viaţa fără restricţii, dar depinde de fiecare din noi dacă întradevăr ne dorim aceasta sincer şi nu declarativ. Pentru siguranţa epidemiologică în Chişinău, trebuie sa avem o acoperire vaccinală de 70%, ideal chiar 80%. Vă rog să vă responsabilizaţi pentru vaccinare, vă aşteptăm la orice centru şi punct de vaccinare, indiferent de locul de trai şi de viza de reşedinţă. Vaccinurile sunt gratuite”, afirmă edilul.

Precizăm că, weekendul trecut, la maratonul organizat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie, au beneficiat de seruri mai mult de 4000 de persoane. În același timp, autoritățile planifică să deschidă în capitală două puncte mobile de vaccinare: într-un troleibuz și într-un autobuz.

Articole asemănătoare

Back to top button