fbpx

Încă o potențială tragedie cu participarea troleibuzelor? Mamă cu copil: „Mi-a prins căruciorul în ușă. Urlam ca nebuna să deschidă”

Încă un caz cu potențial tragic cu participarea unui troleibuz ar fi avut loc miercuri, 26 aprilie, în Chișinău. O femeie, care s-a prezentat ca fiind o mamă cu un copil de șapte luni în cărucior, susține că șoferul unui troleibuz de pe ruta nr. 21 a închis ușile vehiculului și i-a prins căruciorul înauntru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit femeii, cazul s-a întâmplat în jurul orei 12:45, când încerca să iasă din troleibuz cu căruciorul la stația „Liviu Deleanu” de la strada Alba Iulia.

„Șoferul fără să se asigure a închis ușile si mi-a prins căruciorul în usa. Norocul a fost ca am băgat mâinele între uși și urlam ca o nebună să deschidă. A deschis, nu am cuvinte”, a descris femeia situația, adăugând că s-a adresat Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC).

RTEC susține că s-a autosesizat pe acest caz, luând legătura cu femeia și urmând „să se întreprindă toate măsurile necesare”.

Amintim că, în martie curent, o fetiță de 12 ani a murit după ce a fost lovită de un troleibuz pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei. La scurt timp după acest caz, în spațiul public a apărut un alt caz similar celui descris de femeia căreia i-a fost prins căruciorul în interiorul troleibuzului. Și atunci a fost implicată o tânără mamă cu copilul său.

Articole asemănătoare

Back to top button