fbpx

foto | Un presupus reprezentant al grupului rus de mercenari „Wagner”, oprit de la intrarea în R. Moldova. Precizările Poliției

Un posibil mercenar al grupării private militare din Rusia „Wagner”, a fost identificat de polițiștii de frontieră moldoveni în fluxul de pasageri pe sensul de intrare în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut în dimineața zilei de duminică, 12 martie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția de Frontieră anunță că s-a bazat pe analiza de risc și a informațiilor obținute în comun cu autoritățile naționale, inclusiv prin schimbul de informații cu partenerii internaționali.

Incidentul s-a petrecut în punctul de trecere a frontierei de stat Aeroportul Internațional Chișinău. Cetățeanului în cauză nu i-a fost autorizată trecerea, fiind întors pe cale aeriană în statul de pornire.

Această prezentare necesită JavaScript.

Amintim că în ultimele șapte zile, la frontiera „verde” și în punctele de trecere a frontierei de stat au fost notificate 156 de evenimente, cu documentarea a 165 de persoane care au încălcat legislația frontalieră și migrațională a Republicii Moldova.

 

Articole asemănătoare

Back to top button